Procedeul SEI (Sudarea cu Electrod Învelit)

 

curs sudor electric constanta

Este de fapt procedeul tradițional de sudare și mai este întâlnit sub denumirea de sudare manuală electrică (SME). Sudarea efectivă este realizată cu ajutorul unei surse de tensiune/curent. Tensiunea acesteia este aplicată unui electrod. Piesa ce urmează să fie sudată este conectată la polul masă al sursei de tensiune. Prin apropierea electrodului de piesa legată la masă, se închide circuitul electric prin intermediul unei scântei. Intensitatea curentului este reglabilă și este cea care determină cât de tare va fi pătruns materialul de sudat. La acest procedeu materialul de adaos folosit este furnizat de către electrodul de sudare. Sudarea cu electrod (inițial de cărbune) a fost îmbunătățită de Kjellberg în 1902 ajungându-se la sudarea cu electrod învelit.

Inscrieri:

Se pot inscrie atat persoane ce doresc o diploma in acest domeniu, atat domni cat si doamne, dar si sudori ce doresc o specializare conform cerintelor pietii muncii.
Persoanele vor beneficia de diplome recunoscute pe piata muncii, de o pregatire teoretica si practica la nivelul cel mai inalt si de formatori in acest domeniu.
Practica se va efectua numai exersand, si va avea posibilitatea sa-si insuseasca cunostintele teoretice prin sudura.
Relatii la telefon 0761555505, de luni pana sambata intre orele 9.30 – 16.30.
Acte necesare inscrierii (copii) :
– buletin
– certificat de nastere
– ultimul act de studii
– certificat casatorie ( pt. doamne )
,, Pentru detalii: 0761 555 505 sau contact@cursurisudor.ro